familie.nesern.net

Velkommen på besøk

Forside Familienytt >> Barna >> Bolig >> Ferie >> Røkla Barna Kalender Bilder Video Gjestebok

Tilfeldig bilde:
Bilde 3/60

Epost: nils@nesern.net siw-anne@nesern.net
Administrator
Lagt inn: 01.12.2013

Julekortet

Familienyhetene på familie.nesern.net blir stadig sjeldnere og denne bloggen er ikke lenger et særlig sosialt medium. Men julekort.nesern.net lever stadig:



For å bøte på manglende oppdateringer underveis sendes i år derfor noen ord med julekortet for å oppsummere:

Familien har i 2013 levd livet sitt stort sett på en akse med Arstad skole i sør og Storhamar VGS i nord. En typisk dag høsten 2013 består i at Nils leverer Anna i Utsikten barnehage før han sykler over Stangebrua til jobben i Kartverket. Siw-Anne kjører via Arstad skole og slipper av Ingrid og Eira før hun drar på jobb på Storhamar VGS. Kl. 15 går Ingrid og Eira fra SFO og er hjemme omtrent samtidig med resten av familien ca en time senere, etter betydelig somling på skolevegen. Etter en raskest mulig middag i Svartåkervegen står ettermiddagens aktiviteter for tur. Barneturn for Siw-Anne og Ingrid, treningsinstruksjon på Actic for Siw-Anne, svømmekurs for Ingrid og Eira, volleyballtrening for Nils etc. Tidsskjemaet har enkelte ledige lommer. Unntatt de ukene det er noe ekstra. Og det er jo de fleste...

I tillegg til dagliglivet har 2013 bydd på følgende høydepunkter:
  • Vi har hatt fine dager på Mysusæter både i påsken og høstferien. Stor og komfortabel hytte og flott turterreng toppet med fabelaktig vær gjør det fint å være til fjells.

  • Årets byggeprosjekt var lekehus i hagen. Etter god prosjektoppfølging fra Ingrid og Eira greide byggherren å ferdigstille huset midt i juli.

  • Sommerferien startet på topp med en uke i Kroatia. Etter hjemkomst fortsatte sydenværet og vi hadde fine dager i hagen (og lekehuset) og på våre små ferieprosjekter rundt på Østlandet.



God Jul fra Siw-Anne, Nils, Eira, Ingrid og Anna!
Lagt inn: 06.08.2013

Sommer!

En strålende sommer går mot slutten. Med en toppnotering på 27,9 grader i tempraturstatistikken i Svartåkervegen 3 skal vi ikke klage på sommerværet.

Noen bilder fra våren og sommeren er lagt ut her:
Bilder fra våren (17.mai ++)
Bilder fra ferie i Kroatia 2.-9.juli
Bilder fra ferie i Norge juli 2013

Og her er vårt nye hus:



Ingen kommentarer er lagt inn
Legg inn kommentar:
Navn:
Kommentar: